CARMEN PREDEAL - AN OVERVIEW

carmen predeal - An Overview

carmen predeal - An Overview

Blog Article

escapade adventure park sinaia

Localizat in inima statiunii Predeal, un vacation resort de munte si schi, Hotel CARMEN este destinatia ideala pentru recreere, pentru intalniri de afaceri sau pentru evenimente non-public. Atat camerele cat si apartamentele pun la dispozitia oaspetilor un confort unic prin designul treatment imbina elementele clasice cu cele moderne, prin culorile calde care creaza o atmosfera intima, placuta, prin mobilierul ultramodern si materialele fantastic folosite cat si prin serviciile de calitate pe care le punem la dispozitia oaspetilor nostri.

You might explore the information regarding the menu and Examine costs for Restaurant Carmen by next the url posted over. restaurantguru.com takes no accountability for availability from the Restaurant Carmen menu on the web site.

Da, Hotel Carmen are SPA iar accesul este inclus in tarif. In aceasta perioada de pandemie e posibil sa fie restrictionat accesul la SPA. Mai multe detalii legate de facilitatile oferite de hotel gasiti aici

Micul dejun este foarte prost calitativ. In ultima zi ni s-a spus ca suntem putini asa ca ne vor aduce un platou la masa. am fost 3 adulti si un copil. am primit cate o felie de salam, jumatate de felie de sunca, oua si o felie de branza ( pentru adulti).

Hotelul CARMEN este un hotel nou, ce a fost deschis in luna decembrie 2016 si isi astepta clientii intr-o atmosfera unica si cocheta.

Va e dor de un Revelion grecesc cm numai la Amvrosia se poate organiza? Anul acesta va asteptam cu cel mai mare drag sa petrecem clipe frumoase impreuna!

Restaurantul proprietatii serveste preparate internationale, iar barul predeal webcam din hol ofera o gama larga de bauturi. Pentru evenimente private, aceasta proprietate are o sala de banchet cu 250 de locuri.

La baie bateria de la ghiuveta f mica ma chinuiam sa-mi bag mainile sub ea sa le spal.majoritatea obiectelor sanitate de slaba calitate dar cu component frumos.

Va e dor de un Revelion grecesc cm numai la Amvrosia se poate organiza? Anul acesta va asteptam cu cel mai mare drag sa petrecem clipe frumoase impreuna!

Această cerere de rezervare nu vă creează nicio obligație. Ea reprezintă simplu o cerere pentru a afla disponibilitatea și tariful complete pentru perioada și camerele solicitate.

Localizat in inima statiunii detalii Predeal, un resort de munte si ski, Hotel Carmen este destinatia ideala pentru recreere, pentru intalniri de afaceri sau pentru evenimente private.

Legumele probabil erau cele ramase de ziua anterioara, foarte proaste calitativ. In moreover ni s-a cerut de catre agentie sa platim pizza predeal forty de lei pe zi pentru masa copilului de four ani. Dupa 2 zile de negocieri am primit pana la afla despre noi urma banii inapoi pentru masa copilului. Voi reveni la hotel dar fara mic dejun

utsakia”. The Greek Delicacies has a protracted tradition so no matter what your tastes are, we are sure apartament predeal you’ll obtain a little something you’ll like below (Vegetarian selections offered).

preturile restaurantului sunt mari fata de alte restaurante din zona, meniul nu este actualizat dpdv al preturilor, personalul de servire este insuficient, personalul de la curaenie prefera sa intrebe daca ai nevoie de ceva, in loc sa faca ceea ce ar trebui sa faca zilnic (am avut four nopi de cazare, nu s-a schimbat lenjeria patului, i curaenie in camera s-a facut intr-o singura zi, pentru ca am cerut in mod expres, altfel doar s-a luat gunoiul)

micul dejun este variat i bogat, personalul este amabil, piscina este generoasa, condiiile de cazare sunt bune

Report this page